пʼятниця, 26 березня 2010 10:52

Аршавін назвав Моурінью ідеальним наставником для збірної Росії

Аршавін назвав Моурінью ідеальним наставником для збірної Росії

Форвард збірної Росії з футболу Андрій Аршавін заявив, що "в ідеалі" він хотів би бачити на посту головного тренера національної команди португальського фахівця Жозе Моурінью. Аршавін назвав ім"я Моурінью, відповідаючи на одне з питань на онлайн-конференції на сайті проекту "Сноб".

Відповідаючи на питання про те, що заважає футболістам збірної Росії показувати в матчах за національну команду той же рівень гри, що і в клубах, Аршавін сказав, що іноді це виходить, але футболісти збірної "просрали дуже важливу гру, через яку, б ... дь, нас всі паплюжать" (мається на увазі стиковий матч-відповідь зі Словенією за вихід на чемпіонат світу). Головними причинами поразки Аршавін назвав власну погану гру і хорошу фізичну форму словенців.

Аршавін також зізнався, що після закінчення ігрової кар"єри він не має наміру ставати тренером, а планує зайнятися бізнесом у Росії.

Аршавін відповів і на низку питань особистого характеру. Зокрема, футболіст заявив, що він "давним-давно не пив горілку" і давно "сидить на віскі". Форвард підкреслив, що віскі він п"є виключно нерозбавленим.

Крім того, футболіст зізнався, що він "дуже погано" виховує своїх дітей, тому що виховання ніде не викладається і ніхто не вчить, як це робити. Аршавін підкреслив, що він намагається бути ліберальним і давати дітям більше свободи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Аршавін назвав Моурінью ідеальним наставником для збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі