понеділок, 01 серпня 2011 01:32

"Арсенал" перервав переможну серію "Шахтаря"

"Арсенал" перервав переможну серію "Шахтаря"

Четвертий тур чемпіонату країни серед команд УПЛ завершився в неділю, 31 липня, трьома матчами.

Сенсаційно завершився поєдинок у Києві, де "Арсенал" приймав донецький "Шахтар". Гірники не змогли продовжити свою виграшну серію до чотирьох матчів, упустивши перемогу на 4-й доданій хвилині - 1:1.

"Арсенал" на рівних зіграв проти донецької команди і заслужено взяв очко. Першими забили "гірники", коли на 11-й хвилині Фернандіньо "зробив" диво-гол. Бразилець отримав м'яч у центрі поля, обіграв декілька гравців суперника і пробив воротаря господарів Боровика.

Другий тайм повністю пройшов "під диктовку" команди Кучука. Свого "каноніри" змогли добитися вже тоді, коли почалася 4-та, остання, додана хвилина гри. Мазілу добре зіграв на випередження і розстріляв Рибку - 1:1.

В іншому матчі "Кривбас" вдома здобув перемогу над новачком Прем'єр-ліги "Чорноморцем" (1:0). Єдиний м'яч на рахунку Бабатунде.

І ще одна зустріч пройшла у Львові, де "Карпати" приймали полтавську "Ворсклу". Гості здобули перемогу з рахунком 2:0. Рахунок відкрив точним ударом на 3-й хвилині Маркоскі, а остаточний результат оформив на 60-й хвилині Сачко.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга.

4-й тур.

"Арсенал" - "Шахтар" - 1:1 (0:1)

Гол: Мазілу, 90 +4 - Фернандіньо, 11

"Кривбас" - "Чорноморець" - 1:0 (1:0)

Гол: Бабатунде, 30

"Карпати" - "Ворскла" - 0:2 (0:1)

Голи: Маркоскі, 3, Сачко, 60

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" перервав переможну серію "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі