понеділок, 30 липня 2012 10:58

"Арсенал" переміг уперше в сезоні

"Арсенал" переміг уперше в сезоні
Максим Шацьких відзначився дублем у воротах "Зорі" ФОТО: sport.obozrevatel.com

Київський "Арсенал" у виїзному матчі третього туру української прем'єр-ліги обіграв луганську "Зорю" з рахунком 3:1.

"Каноніри" зробили результату у перші 20 хвилин зустрічі. Дублем відзначився форвард Шацьких, який спочатку точним ударом зі штрафного відправив м'яч у ворота "Зорі", а через кілька хвилин змусив воротаря господарів Козаченка вдруге капітулювати, реалізувавши 11-метровий удар.

На 20-й хвилині Гоменюк скористався точним фланговим прострілом Польового і зробив рахунок розгромним на користь столичної команди.

"Зоря" відразу ж зуміла відігратися: на 24-й хвилині Ідахор у штрафному майданчику скинув м'яч Галюзі, який з гострого кута переграв голкіпера "Арсеналу" Паньківа.

Після перерви в обох команд було чимало шансів для того, щоб ще розписатися у воротах один одного, однак голів глядачі більше не побачили.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 3-й тур

Зоря (Луганськ) - Арсенал К (Київ) - 1:3

Голи: Шацьких, 9 (0:1); Шацьких, 14 (0:2, пен); Гоменюк, 20 (0:3); Галюза, 24 (1:3).

Зоря: Козаченко (Постранський, 33), Ігнятієвич, Ярмаш (Родич, 58), Вернидуб, Каменюка, Любенович, Галюза, Грицай, Худзік (Ліпартія, 75), Шуньїч, Ідахор.

Арсенал К: Паньків, Симоненко, Польовий, Гітченко, Леандро, Кобахідзе, Максимов, Шахов (Валяєв, 69), Гоменюк (Мазілу, 90), Шацьких, Ковпак (Міколюнас, 59).

Попередження: Вернидуб, 34; Галюза, 68; Шуньіч, 80 - Шахов, 18; Паньків, 40; Міколюнас, 75.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" переміг уперше в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі