четвер, 26 березня 2009 11:29

Армстронгу вставили в руку сталеву пластину та 12 шурупів

Армстронгу вставили в руку сталеву пластину та 12 шурупів

Легендарному американському велогонщику Ленсу Армстронгу була зроблена операція на зламаній ключиці.

Хірург, який оперував спортсмена, розповів, що ключиця була зламана в чотирьох місцях. Щоб закріпити ключицю, Армстронгу була вставлена сталева пластина і 12 шурупів. Операція тривала близько трьох годин.

Через декілька днів 37-річний велосипедист зможе відновити тренування, щоправда, виходити на трасу йому поки заборонено.

Американець як і раніше розраховує взяти участь в одній з найпрестижніших велобагатоденок "Джиро д"Італія", яка пройде в травні.

Семиразовий переможець престижної велобагатоденки "Тур де Франс" американець Ленс Армстронг зламав ключицю під час першого етапу багатоденної гонки "Вуельта Кастілія і Леон" . Спортсмен потрапив в завал за 20 кілометрів до фінішу першого етапу гонки в Іспанії.

Незрозуміло, чи зможе Армстронг відновитися до липня 2009 року, коли пройде "Тур де Франс". Саме заради участі в цій багатоденці Армстронг повернувся у велоспорт восени 2008 року після трирічної перерви.

АР, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Армстронгу вставили в руку сталеву пластину та 12 шурупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі