середа, 02 червня 2021 10:52

Ярмоленка віддадуть у московський "Спартак"

Ярмоленка віддадуть у московський "Спартак"
Ярмоленко не забив у Прем'єр-лізі жодного м'яча в минулому сезоні. Фото: Reuters

Лондонський "Вест Гем" бажає придбати півзахисника московського "Спартака" чеха 23-річного Алекса Крала. Лондонці запропонували москвичам як часткову оплату за чеха українця Андрія Ярмоленка.

Про це повідомляє Westhamfans.

За рахунок Ярмоленка "Вест Гем" розраховує покрити половину вартості Крала, потенційний трансфер якого оцінюється в €16 млн.

Утім, сам же ресурс зазначає, що в людей з керівництва "Вест Гема", яким спала на думку ця ідея, явно не все в порядку з розумінням реальності.

"Який клуб погодитися обміняти 23-річного футболіста, у якого вся кар'єра попереду, на гравця, якому вже за 30, тим паче схильного до травм? - дивується Westhamfans. - До того ж москвичам доведеться платити Ярмоленку приголомшливу зарплату".

Однак і сам Андрій навряд чи навіть розглядав би варіант з переїздом до Москви, хоча сам народився в Санкт-Петербурзі.

"Мої рідні знають мою життєву позицію - я на варіант з Росією не погоджуся. Батько мене точно не зрозуміє", - говорив раніше Ярмоленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірники "привітали" Миколенка яйцями та борошном

Андрій Ярмоленко травмувався на початку року. У травні він повернувся до тренувань і вийшов на заміну на кілька хвилин. Головний тренер України Андрій Шевченко включив півзахисника в остаточну заявку на Євро.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленка віддадуть у московський "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі