четвер, 07 травня 2009 15:56

Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" пригрозив поставити 10 пенальті

Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" пригрозив поставити 10 пенальті

Сьогодні, 7 травня, відбулася нарада всіх структур, відомств і служб, задіяних в організації і проведенні повторного півфінального матчу розіграшу Кубка УЄФА між "Шахтарем" і "Динамо". Його учасники насамперед затвердили час початку поєдинку - 19:30 за місцевим часом.

Головний арбітр матчу португалець Олегаріу Бенкеренса відзначив, що перший матч між командами пройшов в толерантній, цілком спортивній боротьбі, за всю гру арбітр зустрічі дав всього три попередження. Отже на цей раз він теж розраховує на порядність спортсменів.

Інакше португалець пообіцяв діяти жорстко, всяка неспортивна поведінка без роздумів буде присікатися покараннями. "Навіть якщо мені доведеться призначити п"ять пенальті або десять, я це зроблю", - сказав Олегаріу Бенкеренса.

В кінці свого виступу португальський арбітр нагадав про регламент змагання, про можливість екстратаймів і серії післяматчевих пенальті.

Господарі поля на цей матч вийдуть в традиційній оранжево-чорній формі, гості зіграють в комплекті синього кольору. Бригада арбітрів одягнеться в уніформу сірого кольору.

Нагадаємо, півфінальний матч Кубка УЄФА "Шахтар" - "Динамо" відбудеться сьогодні в Донецьку. Початок гри в 19:30, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

За матеріалами liga.net

Зараз ви читаєте новину «Арбітр матчу "Шахтар" - "Динамо" пригрозив поставити 10 пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі