вівторок, 06 березня 2012 18:32

Апеляцію "Шахтаря" щодо Рибки Лозанна планує розглядати 15 березня

Апеляцію "Шахтаря" щодо Рибки Лозанна планує розглядати 15 березня

Спортивний арбітражний суд в Лозанні розгляне апеляцію донецького "Шахтаря" на дискваліфікацію воротаря Олександра Рибки за вживання забороненого препарату 15 березня.

Про це розповів тренер воротарів гірників Дмитро Шутков.

"15 березня має відбутися засідання з цього питання, ми сподіваємося, що Рибці все ж зменшать термін дискваліфікації. Звичайно, я прихильник того, щоб Саша отримував ігрову практику хоча б в аматорській команді в чемпіонаті області. Це питання ще не розглядалося, оскільки ми чекаємо рішення по апеляції. Після цього керівництво клубу і прийме рішення", - зазначив представник донецького клубу.

За словами Шуткова, зараз Рибка відновлюється від пошкодження, отриманого на тренувальному зборі.

"Сам Рибка, правда, поки травмований. На останньому зборі він отримав ушкодження - забій поверхні стегна, тому поки крутить велосипед в спортзалі", - сказав тренер.

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій УЄФА дискваліфікував воротаря донецького "Шахтаря" Олександра Рибку на два роки у зв'язку з позитивним результатом допінг-проби. Гірники подали апеляцію по даній справі. Клуб просить анулювати дискваліфікацію воротаря.

Зараз ви читаєте новину «Апеляцію "Шахтаря" щодо Рибки Лозанна планує розглядати 15 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі