вівторок, 02 квітня 2013 17:31

Янукович подякував футболістам збірної України за яскраву гру

Янукович подякував футболістам збірної України за яскраву гру
Янукович і Коньков обговорили проблеми дитячо-юнацького футболу ФОТО: president.gov.ua

Федерація футболу України працюватиме над подальшим розвитком та піднесенням рівня дитячо-юнацького футболу в нашій державі, зростанням його масовості. Про це повідомив президент ФФУ Анатолій Коньков після зустрічі з президентом України Віктором Януковичемповідомляє прес-служба глави держави.

"Ми з Віктором Федоровичем обговорили проблеми дитячо-юнацького футболу і намітили низку заходів, котрі сприятимуть найближчим часом серйозно зайнятися цими питаннями", - сказав він. Як зазначив Анатолій Коньков, президент висловив підтримку цій ініціативі.

За словами президента Федерації футболу, питання розвитку дитячо-юнацького футболу в Україні розглядалося і під час його зустрічі з президентом Міжнародної федерації футболу Йозефом Блаттером, яка відбулася в березні цього року.

Під час зустрічі з Анатолієм Коньковим Віктор Янукович передав вітання гравцям національної збірної України з футболу та її тренеру Михайлу Фоменку за яскраву гру під час поєдинків зі збірними Польщі та Молдови, які відбулися в рамках відбіркового групового турніру на чемпіонат світу 2014 року.

"Дякую за надію хлопцям", - сказав глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович подякував футболістам збірної України за яскраву гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі