субота, 24 жовтня 2009 12:07

Анонс суботніх матчів 11-го туру Прем"єр-ліги України

Анонс суботніх матчів 11-го туру Прем"єр-ліги України
В суботу, 24 жовтня, відбудуться 5 матчів 11-го туру Прем"єр-ліги України.

Ігровий день відкриють столичний "Арсенал" та криворізький "Кривбас". Команди розсудить Євген Геренда. Транслюватиме матч телеканал ТЕТ, початок о 14.00.

Донецький "Металург" зустрінеться з одеським "Чорноморцем". Арбітром матчу призначено Ігоря Покідько. Трансляція на телеканалі "Футбол", початок о 16.00.

Паралельно з матчем у Донецьку відбудеться поєдинок у Києві "Оболонь" - "Таврія". Гру обслуговуватиме Андрій Шандор. Поєдинок транслюватиметься на телеканалі "Перший національний", початок о 16.00.

Центральний матч туру відбудеться в Дніпропетровську за участю місцевого "Дніпра" та київського "Динамо". Матч судитиме Віталій Годулян. Трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі ТЕТ, початок о 18.00.

Завершить ігровий день протистояння львівських "Карпатам" та запорізького "Металурга". Арбітром матчу призначено Сергія Бойко. Трансляцію можна буде побачити на телеканалі "Футбол", початок о 19.00.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Анонс суботніх матчів 11-го туру Прем"єр-ліги України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі