середа, 29 грудня 2021 08:48

Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував

Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував
Мудрик мріє про Англію. Фото: "Шахтар"

Півзахисник донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик прокоментував інформацію про можливий перехід у "Брентфорд". Повідомлялося, що англійський клуб збільшив пропозицію щодо українського хавбека до €15 мільйонів.

"Я людина пряма і справедлива - мене так виховали батьки. Скажу чесно, що якби ця пропозиція надійшла рік чи півтора тому, коли в "Шахтарі" працювали португальські фахівці - я не задумався б і секунди і попросив клуб відпустити мене. Потрапити в 20 років в АПЛ – це, звичайно, дуже круто, – цитує Мудрика "Спортарена".

"Але з приходом у клуб Даріо Срни та Роберто Де Дзербі все кардинально змінилося. Я не кажу, що мене хтось гладить по голові, але я відчуваю підтримку, розумію вимоги тренера і не припиняю працювати над собою, щоб максимально вдосконалити якість своєї гри .

Хочу подякувати "Бренфорду" за таку пропозицію. Потрапити до АПЛ у віці 20 років — це просто фантастика, але рішення про мій перехід приймає лише одна людина — президент клубу.

Зараз у мене довгостроковий контракт і всі мої думки пов'язані з "Шахтарем". Щосили намагатимуся допомогти команді виграти у всіх турнірах, в яких ми беремо участь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт оцінив потенційну "зірку" збірної України

Цього сезону 20-річний Мудрик забив два голи і віддав дев'ять результативних передач у 19 матчах за "Шахтар". Уболівальники визнавали вінгера найкращим гравцем донецької команди у листопаді та грудні.

"Шахтар" вирушив на зимову перерву на першому місці турнірної таблиці УПЛ. "Брентфорд" займає 13-е місце в рамках АПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Англійський клуб збільшив пропозицію. Мудрик подякував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі