субота, 08 квітня 2017 14:44

Анатолій дуже багато зробив для українського футболу - батько Тимощука

Анатолій дуже багато зробив для українського футболу - батько Тимощука

Колишній капітан збірної України по футболу Анатолій Тимощук увійшов до тренерського штабу пітерського "Зеніту".

Це дуже обурило уболівальників, які навіть організували петицію про позбавлення Тимощука звання почесного громадянина Луцька, передає "Сегодня".

Однак міська рада не став розглядати це питання. В свою чергу батько футболіста прокоментував рішення сина податися на заробітки в Росію:

"Анатолій дуже багато зробив для українського футболу і для Луцька, і це не можна перекреслити одним розчерком пера. Уже хоча б те, що він заснував в нашому обласному центрі і повністю фінансував дитячий футбольний турнір, який проводився щорічно - за "Кубок Анатолія Тимощука". Анатолій хотів працевлаштуватися в Україні на тренерську роботу. Але кожен клуб хоче тренера з ім'ям. А він був гравцем", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тимощук виграв з "Зенітом" багато трофеїв. Його розстріляти тепер за це?" - Леоненко

Батько Тимощука додав, що так склалися обставини, що в Санкт-Петербурзі у нього нова сім'я, житло, робота і тому він там.

"А щодо того, як ми повинні ставитися до непублічним українцям, які працюють в Росії, то скажу одне: люди їдуть за кордон не від хорошого життя. Якби вони в рідній державі мали гідний заробіток, щоб прогодувати сім'ю, то цього не було б", - додав він.

Анатолій Тимощук обійняв посаду помічника головного тренера "Зеніту" Мірчі Луческу. Контракт розрахований на 2 роки. Повідомляється, що зарплата Анатолія Тимощука в "Зеніті" становитиме близько $20 тис. на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій дуже багато зробив для українського футболу - батько Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі