понеділок, 14 грудня 2015 10:40

Американського боксера нокаутували в першому ж бою під прапором Росії

Американського боксера нокаутували в першому ж бою під прапором Росії
Джонс-молодший невдало дебютував за Росію. Фото: ria.ru

Боксер Рой Джонс-молодший зазнав поразки в першому бою під прапором Росії. 12 грудня він був нокаутований в Москві в 4-му раунді британцем Енцо Маккарінеллі.

Бій не був титульним. 28 жовтня на сайті Всесвітньої боксерської асоціації WBA з'явилося повідомлення, що поєдинок не санкціонований як титульний. Це означає, що боксери не могли оскаржувати жоден з титулів WBA в першій важкій вазі. У зв'язку з цим промоутер Володимир Хрюнов заявив про тиск влади США на WBA.

У загальній складності неодноразовий чемпіон світу в різних вагових категоріях провів 71 бій, в яких здобув 62 перемоги (45 нокаутом) і зазнав дев`ять поразок.

Російський паспорт 46-річний боксер отримав 27 жовтня. Президент Володимир Путін надав американцеві громадянство 12 вересня. Офіційне прохання про натуралізацію 46-річний американський спортсмен написав 20 серпня.

35-річний Маккарінеллі - чемпіон світу за версією WBO (2006-2008) в першій важкій ваговій категорії. Він провів 46 боїв, здобувши 39 перемог (31 нокаутом) і зазнавши 7 поразок.

Зараз ви читаєте новину «Американського боксера нокаутували в першому ж бою під прапором Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі