пʼятниця, 11 грудня 2009 09:59

Американці хочуть побачити бій між братами Кличками

Американці хочуть побачити бій між братами Кличками

Відвідувачам сайту найпопулярнішого телеканалу в світі, який регулярно показує боксерські поєдинки, було запропоновано визначити найбільш очікуваний бій 2010 року.

На голосування американськими HBO були поставлені декілька варіантів потенційних боїв, причому, разом з поєдинками, які майже напевно відбудуться наступного року, в списку для голосування були присутні бої, які, швидше за все, ніколи не відбудуться.

За результатами голосування, поєдинком, який понад усе хотіли б побачити телеглядачі каналу НВО в 2010 році, виявився бій Флойд Мейвезер - Менні Пакіяо. За цей бій проголосували 82 відсотки відвідувачів сайту HBO. На другому місці також виявися бій за участю Флойда Мейвезера: 11 відсотків голосів вивели поєдинок Флойд Мейвезер - Шейн Мозлі на другу позицію.

На третьому місці опинився поєдинок Володимир Кличко - Віталій Кличко, за якого віддали голоси 3 відсотки відвідувачів сайту.

Відзначимо, що брати Клички неодноразово заявляли, що бій між ними не відбудеться ніколи.

За матеріалами Сегодня, Allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американці хочуть побачити бій між братами Кличками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі