понеділок, 05 квітня 2010 10:38

Алієв і Воронін забили три м"ячі у московському дербі

Алієв і Воронін забили три м"ячі у московському дербі

Московський "Локомотив" обіграв столичне "Динамо" у четвертому турі російської прем"єр-ліги. Матч відбувся в неділю, 4 квітня, і завершився з рахунком 3:2 на користь залізничників.

Перший гол у матчі забили футболісти "Динамо" - відзначився український новачок клубу Андрій Воронін. Однак потім "Локомотив" зрівняв рахунок, а потім і вийшов вперед. Двома голами відзначився інший українець - Олександр Алієв. Наприкінці зустрічі Дмитро Тарасов закріпив перевагу "Локомотива", а остаточний рахунок встановив Дмитро Комбаров - півзахисник "Динамо" реалізував пенальті.

Також 4 квітня відбулися ще три матчі четвертого туру: "Томь" - "Спартак" (Москва), "Терек" - "Крилья Совєтов", "Сатурн" - "Рубін". Зустріч в Томську завершилася нічиєю - 2:2, "Терек" здобув домашню перемогу (2:0), а дворазовий чемпіон "Рубін" не зміг здолати на виїзді "Сатурн" (0:0).

Після чотирьох турів в чемпіонаті Росії лідирує "Спартак" з Нальчика. На другому місці розташувався грозненський "Терек", а замикає трійку "Рубін".

За матеріалами Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Алієв і Воронін забили три м"ячі у московському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі