субота, 04 грудня 2010 15:31

Алієв хоче зіграти на ЧС-2018 у складі збірної України

Алієв хоче зіграти на ЧС-2018 у складі збірної України

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв зізнався, що його дуже засмутила відставка головного тренера Юрія Сьоміна, який привів його в команду з київського "Динамо", а також привітав Росію з перемогою у виборах місця проведення ЧС-2018.

"Звичайно, я дуже засмутився, що Сьомін залишив "Локомотив". Мені було дуже приємно працювати під його керівництвом. Після відставки з Юрієм Павловичем поспілкуватися не вдалося, але нічого, поговоримо як-небудь потім.

У мене діючий контракт з "Локомотивом", права на мене належать залізничникам, і мені поки що більше нічого до цього додати.

Відпочиваю в Об'єднаних Арабських Еміратах, пізніше поїду до батьків в Курськ.

Щиро радий перемозі заявки Росії на проведення ЧС-2018 і від усієї душі вітаю всіх росіян з грандіозною подією. Сам же дуже хочу в 2018 році зіграти на світовій першості у складі збірної України", - сказав Алієв Sportbox.ru.

Нагадаємо, Росія отримала право провести чемпіонат світу з футболу 2018 року. Чемпіонат світу 2022 року пройде в Катарі. Про це на офіційній церемонії в Цюріху оголосив президент ФІФА Йозеф Блаттер.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Алієв хоче зіграти на ЧС-2018 у складі збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі