понеділок, 06 липня 2009 17:52

Алієв і Мілевський не входять у плани "Локомотива"

Алієв і Мілевський не входять у плани "Локомотива"

Московський "Локомотив" не купуватиме гравців київського "Динамо" Олександра Алієва і Артема Мілевського. Про це розповів президент російського клубу Микола Наумов.

"Ці трансфери в наші плани не входять, - розповів Наумов. - Юрій Павлович дуже порядна людина, і він відразу дав зрозуміти, що це буде неетично з його боку так чинити у відношенні до колишньої команди і самих гравців".

"Насамперед Сьомін багато розповідав про те, як у Києві грамотно працюють з молодими гравцями. У "Динамо" дуже багато талановитої молоді. І ця вертикаль клубної школи збудована дуже чітко. Ми теж візьмемо цей приклад на озброєння. Сам Сьомін дуже переживає за кар"єру Артема Кравця.

Він говорив, що це суперталановитий хлопець, бігає швидше, ніж свого часу Олег Блохін. Звичайно, згадував він і Алієва з Мілевським. При Сьоміні ці гравці особливо сильно заграли в "Динамо", - сказав президент "Локо".

За матеріалами "Блик", Турнір

Зараз ви читаєте новину «Алієв і Мілевський не входять у плани "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі