середа, 08 серпня 2018 11:03

Як українські ЗМІ відреагували на нічию "Динамо" зі "Славією"

У першому матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" на виїзді розійшлося миром зі "Славією" (1:1).

Gazeta.ua зробила підбірку висновків, які зробили щодо поєдинку українські спортивні ЗМІ.

Видання SportArena вважає, що підопічні Олександра Хацкевича зіграли жахливо: "Динамо" провело класичний виїзний матч при Олександрі Хацкевичі в єврокубках: мінімум загострень, максимум захисних дій. У принципі, кияни грають так досить часто, але на виїзді в Європі щось не працює. Ось стабільно з гри в гру щось йде не так: то в захисті провали, то в центрі нічого не виходить, то просто футболісти пливуть.

"Динамо" огидно зіграло в центрі поля, повністю програвши його "Славії"

Прага не стала винятком. "Динамо" огидно зіграло в центрі поля, повністю програвши його "Славії". Чеська команда на всю використовувала свої сильні сторони, а динамівці, незважаючи на те, що були готові саме до такої гри суперника, все одно не знали, що робити. Парадоксально, але це так.

Що мається на увазі? Наприклад, на прес-конференції Сергій Сидорчук говорив, що треба уникати порушень поблизу штрафного. Але їх було гранично багато. Те ж саме з навісами - українська команда давала навішувати з будь-яких позицій. Говорити про підборах навіть сенсу немає: "Славія" виграла практично всі підбори без будь-якого опору.

При цьому в атаці "Динамо" не показало нічого: і такий результат можна навіть назвати випадковим, а все тому що..."

Видання також задається питанням, чи був пенальті: "Питання, на яке не можна дати однозначну відповідь. Повтори були виразно жахливими, визначити, наскільки Томаш Кенджера грав у м'яч, складно. Але суддя не ризикнув не дати 11-метровий у тій ситуації.

У цілому, про суддівство ще буде сказано багато слів після такої гри. Особливо Віктором Циганковим, який достатньо отримував по ногах, але свисток мовчав. З іншого боку, не суддя винен у тому, що...

Фарт був на боці Києва", - підсумували на інтернет-ресурсі.

 

Sport.ua вважає, що гра вийшла обопільно непростою, вузькою та нервовою: "Аби не програти центр поля "цим лобам" - один із найважливіших плацдармів на футбольному полі, динамівський наставник вирішив випустити з перших хвилин зустрічі Гармаша, який у парі з Сидорчуком склали дует динамівських хвилерізів. Опорникам повинен був активно допомагати Буяльський, який у цій грі був "2 в 1": і в захисті, і в нападі. Вихід в основі Гармаша замість Шепелєва - єдина зміна в складі "біло-синіх" порівняно з їхнім останнім матчем проти "Шахтаря".

Нічого страшного не сталось. 1:1 на виїзді - гідний результат, який дозволяє в Києві грати в контратакуючий футбол

На думку UA-football, пропускати на останніх хвилинах – то давня звичка "Динамо", про яку встигли трохи забути: "Нагадали. Власне, нічого страшного не сталось. 1:1 на виїзді – гідний результат, який дозволяє в Києві грати в контратакуючий футбол. Тільки не треба при цьому всю відповідальність перекладати на Удачу. Вони пані примхлива - може й зрадити в найвідповідальніший момент".

Видання Tribuna стверджує, що більшу частину матчу перевагою володіли господарі: "Їм вдалося створити кілька небезпечних моментів біля воріт Бойка, але забити вдалося лише наприкінці".

Football.ua пише, що кияни вивозять із Праги виїзну результативну нічию при не найвидатнішій грі: "Завдяки цьому мають відмінний шанс на вихід у раунд плей-офф за підсумками двоматчевого протистояння".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" поділило очки зі "Славією" - відео

Повторний поєдинок між "Динамо" і "Славією" відбудеться 14 липня на НСК "Олімпійський", початок - о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «Як українські ЗМІ відреагували на нічию "Динамо" зі "Славією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі