вівторок, 01 травня 2018 20:11

Як "Реал" вирвав у "Баварії" вольову перемогу - відео

Як "Реал" вирвав у "Баварії" вольову перемогу - відео
У першому матчі Роналду не відзначився результативними діями. Фото: sportskeeda.com

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" в рідних стінах поступилася "Реалу" (1:2), хоча першою відзначилася у воротах суперника.

Кімміх, якому асистував Хамес, вивів "Баварію" вперед після того, як протягнув м'яч в штрафний та замість передачі, на яку очікував голкіпер мадридців, пробив у ближній кут. Навас не зреагував на удар.

"Гол у роздягальню" після передачі Карвахаля провів захисник "Реала" Марсело, який невідпорним ударом зльоту пробив у дальній нижній кут воріт мюнхенців.

А переможну крапку поставив Асенсіо (голевий пас в активі Васкеса), який вийшов на заміну і завершив контратку точним ударом в дальній кут.

Роналду, який діяв на вістрі атак, результативними діями не відзначився.

"Баварія" - "Реал" 1:2

Голи: Кімміх, 28 - Марсело, 44, Асенсіо, 57

"Баварія": Ульріх, Кімміх, Боатенг (Зюлі, 34), Хуммельс, Рафінья, Мартінес (Толіссо, 75), Роббен (Алькантара, 8), Мюллер, Хамес, Рібері, Левандовскі

"Реал": Навас, Карвахаль (Бензема, 67), Варан, Рамос, Марсело, Каземіро (Ковачич, 83), Васкес, Модріч, Кроос, Іско (Асенсио, 46), Роналду

Попередження: Рібері, 52, Алькантара, 89 - Каземіро, 78

Дивіться відео голів і огляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" - "Реал": післяматчева прес-конференція Зідана і Хайнкеса

Повторний поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Баварією" відбудеться 1 травня о 21:45. Gazeta.ua проведе онлайн матчу.

Зараз ви читаєте новину «Як "Реал" вирвав у "Баварії" вольову перемогу - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі