четвер, 23 серпня 2018 20:11

Як луганська "Зоря" пройшла "Брагу"

Як луганська "Зоря" пройшла  "Брагу"
Караваєв зрівняв рахунок в першому матчі з "Брагою". Фото: Телеграф

Сьогодні "Зоря" зіграє в плей-офф раунді кваліфікації Ліги Європи. Перед цим "Зоря" в третьому раунді профшла португальську "Брагу".

В першому матчі, який відбувався в Запоріжжі, луганці змогли вибороти нічию. На влучний удар Орта, "мужики" відповіли красивим ударом Караваєва.

Домашня результативна нічия, зменшувала шанси української команди на прохід у плей-офф. Але підопічні Юрія Вернидуба зібрались, та класно зіграли на виїзді. В другому тайму "луганці" двічі програвали. Але обидва рази змогли зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував результативну нічию (2:2), і "Зоря" пройшла в наступний раунд за правилом виїзного голу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" програло "Аяксу" - відеоогляд матчу

Сьогодні о 21:30 "Зоря" прийматиме німецький "РБ Лейпциг". Суперник української команди до плей-офф раунду подолав ще два кваліфікаційних етапи. Спочатку "німці" впевнено пройшли шведський "Хеккен" ( 5:1 по сумі двох матчів). В наступному раунді здолали румунську "Университатію Крайову" ( 4:2 по сумі двох матчів.

Зараз ви читаєте новину «Як луганська "Зоря" пройшла "Брагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі