середа, 07 липня 2021 06:11

Як Данія перемогла Англію

Як Данія перемогла Англію
Крістіан Еріксен був зіркою АПЛ. Фото: REUTERS

7 липня збірні Англії та Данії зіграють у півфіналі Євро-2020/21.Останній раз команди між собою зустрічалися у Лізі націй-2020.

Перша гра пройшла в Копенгагені. Англійці володіли перевагою, а данці діяли завдяки швидкому переходу з оборони в атаки та також мали свої моменти. У першому таймі Джордан Пікфорд тричі рятував англійців від голу.

Після перерви вже гості більшу турбували Каспера Шмайхеля.

Найгостріші моменти були втрачені в кінці гри. Спочатку Крістіан Еріксен не влучив у ворота зі зручної позиції, а потім удар Гаррі Кейна виніс із лінії воріт захисники Данії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еріксену успішно встановили кардіостимулятор - гравець ризикує покинути Серію А

У матчі-відповіді Данія здобула гостьову перемогу - 1:0.

Данці створили перший момент після стандарту. Англія відповідала дальнім ударом Маркуса Решфорда.

Ключовим у матчі стало вилучення захисника "МЮ" Ґаррі Магвайер за дві жовті картки в середині першого тайму. Після чого англійці ще заробили пенальті, яке реалізував Еріксен.

Граючи у меншості команді Ґарета Саутгейта було важко відігратися. Данія позиційно захищалася. Англійці сподівалися на довгі передачі та стандарти, які так і не принесли успіху. В кінці матчу Ріс Джеймс залишив Англію у дев'ятьох.

Матч розпочнеться о 22:00. Текстову трансляцію читайте на нашому сайті.

Загалом Англія та Данія провели 23 поєдинки. Англійці перемагали 13 разів. П'ять разів удача була на стороні Данії та скільки ж разів була зафіксована нічия.

Зараз ви читаєте новину «Як Данія перемогла Англію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі