четвер, 05 листопада 2009 14:22

Ахметов вдвічі знизив ціни на квитки на матч Україна - Греція

Ахметов вдвічі знизив ціни на квитки на матч Україна - Греція

Як відомо, матч плей-офф за вихід у фінальну частину чемпіонату світу між національними збірними України і Греції, який відбудеться 18 листопада на "Донбас Арені", викликав великий ажіотаж у футбольної громадськості країни.

Гаряча дискусія розгорнулася навколо вартості квитків на цю гру: цінову політику Федерації футболу України уболівальники сприйняли негативно.

Проте, футбольний клуб "Шахтар" і "Донбас Арена", керуючись ініціативою президента "гірників" Ріната Ахметова і йдучи назустріч своїм відданим уболівальникам, знайшли можливість надати знижку на квиток для власників абонементів на домашні матчі донецького "Шахтаря".

Відзначимо, залежно від цінової категорії абонемента передбачені знижки від 100 до 2 000 гривень.

Зокрема, квитки, які коштували від 200 до 800 гривень, власники абонементів зможуть купувати по 100-400 гривень. Тобто, вдвічі дешевше.

Що стосується квитків на сектори з підвищеним комфортом, вартість яких складає від 2000 до 8000 гривень, то тут надаються знижки від 500 до 2000 гривень залежно від вартості квитка.

За матеріалами ТСН, ФК "Шахтер"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов вдвічі знизив ціни на квитки на матч Україна - Греція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі