пʼятниця, 21 вересня 2012 14:26

Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії

Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії
"Це зовсім непотрібна для нас поразка, я розчарований" - Дік Адвокат ФОТО: Reuters

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос залишився задоволений результатом зустрічі з ПСВ у першому турі групового етапу Ліги Європи. Матч на полі "Дніпро-Арени", нагадаємо, завершився з рахунком 2:0, обидва голи були забиті після перерви.

"Ми добилися перемоги, взяли три очки в першій грі. Це добре з точки зору подальшої боротьби в групі. Знали, що ПСВ - сильна команда, ми постаралися звести до мінімуму помилки. У нас була хороша концентрація, особливо у другому таймі, коли зуміли забити два голи. Можна привітати хлопців з відмінно виконаною роботою.

Що змінилося за рік після гри з "Фулхемом"? Ми тоді були слабші, програвали "Кривбасу", не було впевненості в грі. Сьогодні обіграли серйозного суперника, але виграли поки тільки один матч з шести. Хотілося б уникнути ейфорії, нам є над чим працювати.

"Дніпро" грав так, як і слід, хлопці виконали установку на матч. Ми чекали своїх шансів в атаці, і коли вони з'являлися, ми їх реалізували. Сьогодні мене ніхто не питає про те, чому ми погано виглядаємо фізично, мабуть, цих людей на прес-конференції немає", - передає слова Рамоса "Чемпионат.com".

Головний тренер "ПСВ" Дік Адвокат на післяматчевій прес-конференції дав оцінку поразці своєї команди у Дніпропетровську.

"Це зовсім непотрібна для нас поразка, я розчарований. Ми контролювали гру 60 хвилин, але форварди суперника зуміли забити, і нам складно було перебудуватися. У нас були важливі помилки в обороні. Що стосується проведених замін, Віллемс отримав травму, потягнув зв'язки, завтра дізнаємося ступінь тяжкості його ушкодження. Я не думаю, що ми помилилися з вибором воротаря на цей матч, ми дали йому шанс проявити себе. Може, в декількох епізодах він зіграв не так впевнено, але й відбивав м'ячі. Ми не ставимо на ньому хрест, будемо довіряти і далі.

При всій повазі, Рамос нічим не здивував. Хоча "Дніпро" грав більше від оборони, ми знали, що так буде. Вважаю, якщо суперник вибрав таку тактику і виграв, значить все правильно. Нам, можна сказати, не пощастило", - сказав Адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розчарований, Рамос хоче уникнути ейфорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі