пʼятниця, 21 вересня 2012 13:56

Вдалий старт: "Дніпро" вдома переміг ПСВ
17

"Дніпро" двічі забив ПСВ
Фото: ФОТО: Reuters

Дніпропетровський "Дніпро" з рахунком 2:0 обіграв голландський ПСВ у матчі першого туру групового раунду Ліги Європи-2012/2013, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, але з мінімальною кількістю моментів. Команди більше боролися за центр поля, і до ударів по воротах справа практично не доходила.

На 19-й хвилині ПСВ ледь не повів у рахунку. Віллемс прострілив з флангу, Мазух не дотягнувся до м'яча, упустивши Ленса, але тому не вистачило пари сантиметрів, щоб замкнути передачу партнера. У "Дніпра" основна небезпека йшла від Коноплянки, який пару разів непогано бив зі стандартів та постійно терзав захисників на лівому фланзі.

Не зумівши реалізувати свої моменти в першому таймі, "Дніпро" забив на початку другої половини гри, причому зробив це двічі. На 50-й хвилині Лаштувка вибив м'яч від своїх воріт до штрафного майданчика ПСВ, а Матеус головою перекинув Ватермана, який вийшов з воріт. М'яч від поперечини опустився за лінію воріт.

Через вісім хвилин "Дніпро" подвоїв рахунок. Жуліано на правому фланзі обіграв Строотмана і прострілив уздовж воріт, а Хатчинсон зрізав м'яч у свої ж ворота.

Після отриманої переваги "Дніпро" вже традиційно для себе віддав ініціативу суперникові, за що ПСВ не раз міг покарати підопічних Хуанде Рамоса. Строотман, підключившись до атаки, бив з вигідної позиції, але потрапив у захисників. Потім Депай у падінні бічними ножицями з відскоком від землі пробив трохи неточно.

В іншому матчі групи F італійський "Наполі" на своєму полі обіграв шведський АІК з рахунком 4:0.

Наступний матч у Лізі Європи "Дніпро" зіграє 4 жовтня на виїзді проти АІКа.

Зараз ви читаєте новину «Вдалий старт: "Дніпро" вдома переміг ПСВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі