пʼятниця, 22 лютого 2013 09:06

"Я задоволений тим, що ми показуємо на даний момент" - Блохін

"Я задоволений тим, що ми показуємо на даний момент" - Блохін
Блохін поскаржився на нереалізацію моментів. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін на післяматчевій прес-конференції заявив, що "Динамо" програло "Бордо" через погану реалізацію моментів.

"Що ж стосується загальної оцінки, то маючи перевагу в двох матчах, ми пропустили два голи зі стандартів. Інших можливостей у "Бордо" не було. Повторюся, треба використовувати свої моменти. Не використовуючи такі можливості, які були у нас в обох матчах з "Бордо", вигравати важко. Те, що так відбувається, говорить про брак індивідуальної майстерності", - сказав Блохін.

Наставник "Динамо" також зазначив, що "Бордо" в своєму домашньому поєдинку його нічим не здивувало.

"Бордо" грав сьогодні в п'ять захисників, молодість ту не причому. Так що нічим "Бордо" нас не здивував. Команда грала від оборони, намагалася провести разючу контратаку, а гол провели зі стандарту. Інших моментів біля наших воріт не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - один з найсильніших клубів Східної Європи" - нападник "Бордо"

Я тренера "Бордо" привітав з тим, що у його команди сьогодні був один удар в площину, і це призвело до одного голу. Таке буває у футболі. Як кажуть, тут, у Франції, "се ля ві". Що зробиш, таке життя. Треба сприймати так, як воно є", - підкреслив Блохін.

За його словами, "Динамо" дуже потребує забивного форварда, але поки не відомо чи зможе клуб придбати нового нападаючого до кінця зимового трансферного вікна.

"Поки не знаю. Я не скаржуся, але ми працюємо з тим матеріалом, який є. І я задоволений тим, що ми показуємо станом на даний момент. А плакатися в рукав, скаржитися, що все погано - це найпростіший вихід. Що є, то є. Щось встигаємо прищепити команді, щось ще ні. Але те, що у нас немає форварда, який може поставити завершальну крапку в атаці - це так", - підкреслив Блохін.

Нагадаємо, що в поєдинку у київське "Динамо" програло "Бордо" з рахунком 0:1 і попрощалося з Лігою Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Я задоволений тим, що ми показуємо на даний момент" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі