понеділок, 25 січня 2010 18:39

9-річні хокеїсти влаштували масову бійку під час матчу (ВІДЕО)

9-річні хокеїсти влаштували масову бійку під час матчу (ВІДЕО)

Бійка відбулася в рамках товариського матчу між командами 1999-2000 років народження двох московських ДЮСШ - "Пінгвіни" і "Північна зірка". Зустріч закінчилася з рахунком 12:4 на користь "Північної зірки". У бійці молоді хокеїсти примудрилися заробити 707 хвилин штрафного часу, повідомляє "Взгляд".

У рамках розіграшу регулярного чемпіонату Континентальної хокейної Ліги (КХЛ) матч в підмосковному Чехові між "Вітязем" і "Авангардом" 9 січня було зупинено на четвертій хвилині через масову бійку і нестачу гравців у складах команд після вилучень. Офіційний сайт КХЛ повідомляє, що "Витязь" і "Авангард" покарані технічними поразками з рахунком 0:5.

Крім того, підмосковний клуб попереджено, що в разі повторного інциденту буде виключений з КХЛ. Дисциплінарний комітет КХЛ також оштрафував команди за зрив матчу (по 1 мільйону рублів), також ухвалено рішення додатково накласти на ХК "Витязь" штраф розміром у 3 мільйонів рублів.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «9-річні хокеїсти влаштували масову бійку під час матчу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі