субота, 26 грудня 2009 12:31

47-річний Холіфілд повертається на ринг

47-річний Холіфілд повертається на ринг

Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі 47-річний американець Евандер Холіфілд і чемпіон WBF у надважкій вазі південноафриканець Франсуа Бота підписали контракти на бій, який відбудеться 16 січня в столиці Уганди Кампалі.

"Ми провели кілька зустрічей із впливовими людьми, і ми впевнені в тому, що цей бій незабаром відбудеться, - сказав Едді Базіра, керівник швецької промоутерської компанії Baltic Pro Box Promotions.

"Ми щойно підписали контракт на цей бій. І Холіфілд і Бота з нетерпінням чекають моменту, коли вони опиняться в Кампалі. Я хочу, щоб цей бій став найбільшим боксерським поєдинком в Уганді та Африці. Бота і Холіфілд - справжні воїни, і я впевнений, нас чекає незабутнє видовище. Ми залучили до співпраці велику компанію, і почнемо рекламну кампанію бою після того, як завершимо перемовини з нею наступного вівторка", - додав Базіра.

Нагадаємо, що Евандер Холіфілд не виходив на ринг із моменту поразки від торішнього чемпіона WBA у надважкій вазі Миколи Валуєва, і зараз його менеджер Кен Сандерс впевнений у тому, що перемога над Ботою поліпшить позиції Холіфілда в рейтингу WBC, де він зараз посідає тринадцяте місце, і дозволить екс-чемпіонові провести наступного року бій проти чинного володаря титулу WBC Віталія Кличка.

41-річний Бота провів у цьому році три поєдинки, правда в останньому бою проти кубинця Педро Карріона південноафриканець, за власним визнанням, виглядав не дуже добре, проте у зустрічі з Холіфілдом він пообіцяв бути в найкращій формі і думати тільки про перемогу.

allboxing.ru, ТСН

Зараз ви читаєте новину «47-річний Холіфілд повертається на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі