понеділок, 26 січня 2009 10:58

Тайсон і Холіфілд можуть знову зустрітися

Тайсон і Холіфілд можуть знову зустрітися

Згідно повідомленням Arabianbusiness.com, екс-чемпіони світу в суперважкій вазі Майк Тайсон і Евандер Холіфілд можуть втретє зустрітися на рингу. Поєдинок між цими боксерами планують організувати 31 жовтня в Абу-Дабі (ОАЕ). Організатором турніру, в рамках якого пройде цей бій, виступить компанія-забудовник HydraPropertie. Повідомляється, що обидва бійці отримають по $ 34 млн за цей бій.

"У нас є угода і все необхідне, щоб зробити офіційну заяву наступного тижня. Ідея полягає в тому, щоб організувати найбільший в історії боксу поєдинок і провести його в Абу-Дабі. Це стане великою подією для столиці ОАЕ", - заявив генеральний директор HydraPropertie Сулейман Аль Фахім.

Нагадаємо, що Майк Тайсон і Евандер Холіфілд вже двічі зустрічалися на рингу. У першому поєдинку в 1996 році Холіфілд отримав перемогу технічним нокаутом і відібрав у Тайсона титул чемпіона світу за версією WBA. У матчі-реванші, що відбувся в 1997 році, Майк Тайсон був дискваліфікований в третьому раунді після того, як відкусив своєму супернику частину вуха.

championat

Зараз ви читаєте новину «Тайсон і Холіфілд можуть знову зустрітися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі