четвер, 15 серпня 2019 21:54

4 головних висновків матчу "Зоря" - ЦСКА: команда Скрипника з труднощами проходить далі

4 головних висновків матчу "Зоря" - ЦСКА: команда Скрипника з труднощами проходить далі
Микита Шевченко утримав свої ворота сухими

"Зоря" мінімально перемогла ЦСКА у матчі — відповіді кваліфікації Ліги Європи. За сумою двох матчів команда Віктора Скрипника йде до наступного раунду кваліфікації. Перший матч в Софії завершився в нічию 1:1.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Запоріжжі.

Ніхто не хотів помилятися. Помилка у грі - могла стати вирішальною для кожної з команд. Один гол міг вирішити все. Тому кожна з команд в першу чергу зіграла від надійності власних воріт. Тільки під кінець гри болгари змушенні були ризикувати, що дало команді Скрипника додатковий простір на чужій половині поля.

Арбітр допоміг "Зорі". В першому таймі арбітр матчу не помітив гру Михайличенка у власній штрафній. Арбітр матчу мав призначати пенальті. Але французький арбітр проґавив епізод. Поки болгари апелювали до суддів, гравці "Зорі" провели стрімку атаку, яка завершилася вилучення для ЦСКА.

Арбітр не поставив пенальті у ворота "Зорі"

Команді Скрипника не вистачало креативу в середині поля. За весь матч "Зоря" створила дуже мало біля воріт суперника. В позиційних атаках все завершувалося банальними навісами в боротьбу. Юрченко, Кочергін та Хомченовський не змогли забезпечити форвардів Будківського та Русина моментами. Вихід Лєднева нічого не змінив. "Зорі" не вистачало травмованого Громова.

Воротар "Зорі" не дав жодного шансу господарям. ЦСКА потрібно було забивати. Болгари грали в меншості, тому більше сподівалися на стандарти, дальні удари, навіси. У всіх ситуаціях бездоганно зіграв воротар української команди Микита Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати влаштували команді Реброва овацію після "вильоту" з Ліги чемпіонів

Наступним суперником "Зорі" буде переможець пари "Еспаньйол"- "Люцерн". В першій грі іспанці розгромили команду зі Швейцарії 3:0.

Зараз ви читаєте новину «4 головних висновків матчу "Зоря" - ЦСКА: команда Скрипника з труднощами проходить далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі