четвер, 09 червня 2011 11:46

22-річного боксера застрелили в Пуерто-Ріко

22-річного боксера застрелили в Пуерто-Ріко

У Пуерто-Ріко був застрелений 22-річний боксер-професіонал Хуан Гонсалес. Це сталося увечері 6 червня в рідному місті Гонсалеса Тоа-Баха, але перші повідомлення про смерть боксера з'явилися в американських ЗМІ 8 червня. Спортсмену вистрілили в голову, коли він їхав на мотоциклі, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Як зазначає інфмормагентство EFE, в результаті стрілянини поранення в ногу отримав також 25-річний Хав'єр Перес Сантана. Яке відношення має цей чоловік до Гонсалесу, не уточнюється.

Інших подробиць злочину не повідомляється. Інтереси Гонсалеса в боксі представляла промоутерська компанія Miguel Cotto Promotions. Керівник цієї компанії триразовий чемпіон світу Мігель Котто висловив співчуття родині та близьким боксера.

Гонсалес почав кар'єру в 2009 році і виступав в категорії до 61,2 кілограма. На професійному рингу він провів 11 боїв і здобув 11 перемог (десять з них - нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «22-річного боксера застрелили в Пуерто-Ріко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі