пʼятниця, 28 липня 2017 16:47

18-річний гравець "Олімпіка" став в один ряд із Шевченком

18-річний гравець "Олімпіка" став в один ряд із Шевченком
Станіслав Бєлєнький забив дебютний єврокубковий м'яч в 18 років і 339 днів. Фото: olimpik.com.ua

Нападник "Олімпіка" Станіслав Бєлєнький назавжди увійде в історію цього клубу. 18-річний футболіст забив перший м'яч донеччан в єврокубках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпік" та "Олександрія" зіграли внічию стартові матчі Ліги Європи

Знаменна подія для форварда і донецької команди відбулася на 49-й хв. матчу третього раунду кваліфікації Ліги Європи "Олімпік" - ПАОК. Біленький відгукнувся на передачу Богданова зі штрафного. Після цього ефектно підрізав м'яч головою в ближній кут воріт іменитих греків.

Станіслав став в один ряд із нинішнім наставником збірної України Андрієм Шевченком і молодою зіркою київського "Динамо" Віктором Циганковим. Білий - третій український футболіст, який забивав в єврокубках у віці до 19 років.

Шевченко забив мюнхенській "Баварії" 1994 року, коли йому було 18 років і 68 днів. Циганков відзначився у воротах турецького "Бешикташа" минулого сезону в 18 років і 317 днів, а Бєлєнькому на момент голу ПАОКу було 18 років і 339 днів.

Зараз ви читаєте новину «18-річний гравець "Олімпіка" став в один ряд із Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі