неділя, 14 квітня 2013 01:44

14 квітня у Донецьку розпочинається чемпіонат світу з хокею

14 квітня у Донецьку розпочинається чемпіонат світу з хокею
Фото: dp.ric.ua

У неділю, 14 квітня, на донецькій арені "Дружба" розпочнеться чемпіонат світу з хокею в І дивізіоні групи В, останній матч якого буде зіграно 20 квітня. Про це УНН повідомили в прес-службі НОК.

У турнірі візьмуть участь збірні України, Естонії, Литви, Голландії, Польщі та Румунії.

Команда, яка посяде перше місце, вийде до групи А. Збірна ж, що фінішує останньою, змушена буде наступного року змагатися в ІІ дивізіоні.

В неділю українська збірна зіграє з румунами, в понеділок – з естонцями, в середу – з литовцями, в четвер – з голландцями, а в суботу – з поляками.

Склад збірної України

Воротарі: Євген Напненко, Павло Ячник, Вадим Селіверстов.

Захисники: Віталій Люткевич, Володимир Алексюк, Олександр Побєдоносцев, Денис Петрухно, Володимир Романенко, Василь Полоницький, Костянтин Рябенко, Микола Ладигін, Руслан Борисенко, Кирило Катрич.

Нападаючі: Сергій Варламов, Олександр Матерухін, Максим Квітченко, Дмитро Німенко, Роман Благой, Максим Мартишко, Віктор Захаров, Сергій Черненко, Юрій Петранговський, Руслан Безщасний, Олександр Караульщук, Артем Гніденко, Олександр Торяник, Андрій Міхнов, Олег Тимченко, Олег Шафаренко.

Зараз ви читаєте новину «14 квітня у Донецьку розпочинається чемпіонат світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі