неділя, 25 квітня 2021 09:06

11 італійських клубів вимагають покарання для заколотників із Суперліги

11 італійських клубів вимагають покарання для заколотників із Суперліги
Суперліга так і не відбулася. Фото: thesuperleague.com

Більшість команд чемпіонату Італії підписали лист з вимогою покарати "Ювентус", "Інтер" і "Мілан" за приєднання до проекту Європейської Суперліги, повідомляє Football Italia з посиланням на Repubblica.

У листі також міститься заклик до екстреного скликання учасників чемпіонату Італії для обговорення можливих санкцій. Серед підписантів листа фігурують такі клуби, як "Рома", "Торіно", "Болонья", "Дженоа", "Сампдорія", "Сассуоло", "Спеція", "Беневенто", "Кротоне", "Парма" і "Кальярі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент УЄФА хоче покарати клуби Суперліги

Проект Європейської Суперліги мав на меті створення однієї ліги, в якій гратимуть 20 найкращих клубів Європи. Участь в Суперлізі підтвердили такі топ-клуби, як "Мілан", "Арсенал", мадридський "Атлетіко", "Челсі", "Барселона", міланський "Інтер", туринський "Ювентус", "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед", мадридський "Реал" і "Тоттенгем Готспур". Однак після ряду закликів від футбольних федерацій і асоціацій, а також після погроз санкціями від УЄФА і ФІФА клуби почали відмовлятися від участі в турнірі.

Зараз ви читаєте новину «11 італійських клубів вимагають покарання для заколотників із Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі