вівторок, 07 березня 2017 13:24

Військові і волонтери підтримали новий мовний закон - відео

Військові і волонтери підтримали новий мовний закон - відео
Військові і волонтери зняли відео на підтримку нового мовного закону.

Українські військові та волонтери зняли ролик, у якому висловилися на підтримку законопроекту "Про державну мову" №5670.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість російськомовних не проти українізації - соціальний психолог

У відео виступили доброволець АТО та волонтер Родіон Шовкошитний, активіст та колишній політв'язень Кремля Геннадій Афанасьєв, волонтерка Aрмії SOS Аліна Михайлова, ветеран АТО та засновник Pizza Veterano Леонід Остальцев, снайпер батальйону "Київська Русь" та етнічний росіянин за походженням Анатолій Болотін, боєць Національної гвардії України Володимир Бойчук, а також військові, чиї імена не стали називати, бо це може нашкодити їхній безпеці.

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, який зобов'язує використовувати українську мову в усіх сферах суспільного життя. У тексті проекту закону про державну мову пропонують зробити українську мову єдиною робочою для органів державної і місцевої влади. Засідання, документацію та звернення громадян вестимуть українською.

Зараз ви читаєте новину «Військові і волонтери підтримали новий мовний закон - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі