понеділок, 17 липня 2017 16:36

У Запоріжжі власник кафе сказав обслуговувати клієнтів українською - персонал звільнився

  Новий ресторан називається "Trattoria Фабрізьйо". Власник і шеф-кухар італієць Фабріціо.
Новий ресторан називається "Trattoria Фабрізьйо". Власник і шеф-кухар італієць Фабріціо.

У Запоріжжі власник італійського кафе Trattoria Fabrizio, італієць Фабриціо Коске запропонував персоналу свого закладу обслуговувати гостей українською мовою. Вони звільнилися. Цю історію на своїй сторінці у Facebook написав користувач Олексій Мосейко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 ресторанів заплатять штраф за російськомовне меню та обслуговування

"Продається відомий ресторан. Прийшов новий господар, поспілкувався з персоналом і каже: "Ви професіонали. Хочу, щоб ви залишилися. Трохи збільшимо зарплатню, але є одна умова - обслуговувати клієнтів українською". У людей обурення: "Почему на украинском?". Короче, більшість звільнилися, але новий персонал за оголошенням виявився не гіршим. Думаєте новий власник западенець, з гір спустився? А ні, він - італієць. Приїхав і вклав гроші у ресторан", - написав він.

У супермаркеті "Сільпо" Кривого Рогу на Дніпропетровщині клієнтів відмовилися обслуговувати українською мовою. "Там нє напісана, чьо я далжна гаваріть на украінскам!" - сказала продавчиня.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі власник кафе сказав обслуговувати клієнтів українською - персонал звільнився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі