субота, 12 серпня 2023 23:48

П'ять причин, чому жінки не завжди отримують оргазм

П'ять причин, чому жінки не завжди отримують оргазм
Назвали причини, чому немає оргазму Фото: pixabay

Майже 80% жінок відчувають труднощі з досягненням кульмінації через дії партнера. Або просто не знають своє тіло.

Що може стати причиною, яка заважає дійти до фінішу обом, пише self-lover.

Брак мастила

На його утворення впливає порушення гормонального балансу, психологічні чинники, неправильний питний режим, прийом ліків, хронічні захворювання. А ще відсутність прелюдії або вона занадто коротка. Тобто жінка не встигає добре збудитися.

Не напружуєте м'язи

Жінкам, у яких є труднощі з отриманням оргазму, часто радять "постаратися розслабитися", але інколи правильним є і зворотне.

Коли жінка відчуває збудження, у малому тазу одночасно відбувається кілька процесів, що впливають на отримання оргазму. Важливу роль відіграє саме напруження вагінальних м'язів. Саме вони, наповнюючись кров'ю і звужуючись, міцно "обіймають" пеніс. Це допомагає посилити всі відчуття і досягти кульмінації.

Але вік, народження дітей, травми та захворювання призводять до погіршення припливу крові, зниження еластичності й тонусу м'язів, зменшення вироблення змащення, тому виникають проблеми з виникненням оргазму в жінок.

Невідповідний вид стимуляції

Хоча стимуляція клітора за допомогою вібрацій є досить популярним способом досягти оргазму, він підходить далеко не всім жінкам. У багатьох представниць слабкої статі голівка клітора є високочутливою до фізичних дотиків. Тому дівчата досить часто знаходять вібрацію в цій ділянці дратівливою. В результаті не можуть отримати задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому треба говорити про секс до і після

Немає різноманітності

Коли вже давно живете разом із партнером, доволі легко звикнути один до одного, щоб зрозуміти, що інтимна близькість стала нудною. Немає вже того трепету і вогню між вами, як було раніше.

Тривожність і стрес

Почуття пригніченості або стрес впливає на сексуальну реакцію. Важко розслабитися й отримати оргазм, якщо в голові так і крутяться думки про роботу, дітей, побутові проблеми. Американський гінеколог Алісса Двек вважає, що "у жінок статевий акт часто починається в мозку".

Якщо думаєте про що завгодно, крім близькості, мозок налаштовується не на отримання задоволення, а на розв'язання поточних проблем.

Поза, яка гарантує запаморочливий оргазм, є найнебезпечнішою для чоловіків. Поза "зворотня наїзниця" хірурги-травматологи визнали найбільш травмонебезпечною.

Під час сексу, коли партнерка знаходиться зверху спиною до партнера, збільшується ризик отримати травму статевого члена.

Зараз ви читаєте новину «П'ять причин, чому жінки не завжди отримують оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі