пʼятниця, 04 серпня 2023 17:15

Їжа і секс: за тим, як людина їсть, можна дізнатись, на що здатна у ліжку

Їжа і секс: за тим, як людина їсть, можна дізнатись, на що здатна у ліжку
Чим більше людина експериментує у їжі, тим привабливішою здається. Фото: pixabay

Люди вважають більш привабливими тих, хто не проти експериментів у їжі.

Вважається, що у сексі у них менша відраза до різних аспектів, пише ScienceDirect.

Таких людей сприймають як партнерів, схильних до сексу без зобов'язань. Водночас загальна готовність пробувати щось нове не впливає на оцінку сексуальності, за словами дослідників.

Науковці провели три опитування. Добровольцям показували різні портфоліо на сайті знайомств, які створили спеціально. В людей не було фото і імен, лише інформація про хобі та інтереси. У деяких був акцент на любові до експериментів з їжею, в деяких – ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс утрьох та підзирання: які сексуальні фантазії стали найбільш популярними

Результат дослідження не остаточний, позаяк в ньому брали участь лише кілька десятків молодих людей. Психологи планують розширити вибірку і провести опитування ще раз.

Є п'ять способів, щоб побачити, який чоловік може бути у ліжку. Це видно по тому, як саме він їсть. Перший критерій - швидкість поглинання їжі. Якщо він її не пережовує і їсть дуже швидко, то й секс буде такий же. Коли насолоджується кожним шматочком, смакує, деталізує, повільно пережовує, тоді інтим буде повільним.

Зараз ви читаєте новину «Їжа і секс: за тим, як людина їсть, можна дізнатись, на що здатна у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі