пʼятниця, 26 січня 2024 00:30

Як навчитися отримувати оргазм: три незвичні поради від сексолога

Як навчитися отримувати оргазм: три незвичні поради від сексолога
Фото: pinterest

На відміну від чоловічого оргазму у жіночого немає точки невідворотності. Тобто йдеться про момент, після якого оргазм гарантовано наступить.

Відтак звернути не туди на шляху до оргазму можна на кожному етапі. Через це треба помітити, в який момент ти "відключаєшся" від сексу найчастіше, і працювати саме із ним, пише nv.

В подкасті для жінок "Лєро, коли онуки?" сексологиня Оксана Єфремова пояснила, чому жінки самі заважають собі отримувати оргазми і як це припинити.

У подкасті ведуча і Оксана діляться особистими історіями про секс та обговорюють конкретні вправи для тренування тіла та уваги, які допоможуть отримати оргазм.

Давайте собі час на думки про секс. Фантазуйте у деталях — це нормально. Якщо жодних фантазій у вас немає - виконуйте вправу. Де б ви не знаходилися, подивіться довкола себе і опишіть 10 предметів, які можуть бути пов'язані із сексом або сексуальністю. Опишіть, як саме вони використовуються у вашій фантазії. Це простимулює фантазію і налаштує вас на секс.

Навчіться синхронізувати тіло із думками. Це потрібно, якщо ви хочете займатися сексом, але тіло ігнорує ваші думки (не виділяється змазка, соски не набрякають тощо).

Вправа: думаючи про секс (або під час перегляду контенту, що має вас збуджувати) виконуйте вправу Кегеля.

Навчіться медитувати. Для початку підійде навіть mindfullness чищення зубів. Це порада для тих, кого під час сексу відволікають думки про роботу, конфлікти та подарунки рідним на Різдво.

Вправа: кожного дня під час чищення зубів концентруйтеся виключно на відчуттях тут і зараз. Не слухайте музику, не дивіться стрічку, не думайте про будь що — звертайте увагу виключно на тілесні відчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вік, коли жінки досягають оргазму найчастіше

Ось допоміжні питання:

Скільки важить тюбик пасти? Яка температура води? Чи багато піни утворюється під час чищення, де вона концентрується? Чи жорстка щітка?

Навчіться повністю утримувати увагу на процесі чищення і не відволікатися на сторонні думки. Цю вправу треба робити щонайменше 30 днів, аби виробити навичку, яку пізніше ви застосуєте у сексі.

Секс зміцнює як жіноче, так і чоловіче здоров'я, а його тривала відсутність може завдати шкоди організму. Під час сексуальної насолоди імунітет жінки зміцнюється, отже - секс допомагає одужувати.

Також оргазм приводить в норму менструальний цикл, і як наслідок - збільшуються шанси на запліднення, і ліквідує менструальні синдроми, нудоту, судоми, головний біль і біль у інших органах.

Зараз ви читаєте новину «Як навчитися отримувати оргазм: три незвичні поради від сексолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі