пʼятниця, 21 жовтня 2016 22:35

10 головних ознак гарного коханця

Автор: http://blogowoman.ru/
 

У пошуках нового партнера багато дівчат бояться зробити чергову помилку.

Про те, як цього уникнути, пише Ivona

1. Він прислухається до ваших прохань

Якщо хлопець прислухається до ваших прохань і реагує на них (наприклад, вам не подобається, коли вас цілують в вухо), то ймовірність того, що перший секс буде хорошим, значно збільшується. Він буде чуйним та уважним, і зробить все саме так, як ви хочете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 фактів про секс, які варто нагадати чоловікам

2. Поцілунки

Впевнений у собі чоловік не стане цілуватися, як 13-річний підліток в період статевого дозрівання, який вперше побачив жінку. Його поцілунок буде ніжним і в той же час пристрастним. Він буде насолоджуватися цим поцілунком, і ви разом з ним.

3. Він не покаже свого сексуального бажання завчасно

Хлопець, який дійсно хоче довгострокових стосунків, не стане на першому побаченні відпускати компліменти у бік ваших грудей або сідниць. Він буде стриманим і постарається не показати, наскільки сильно ви його тягнете в сексуальному плані. Про нього ви ніколи не зможете подумати, що єдина його мета - переспати з вами.

4. Ви відчуваєте себе комфортно в його компанії

З ним ви будете відчувати себе впевнено, і, коли ваші стосунки перейдуть на інший рівень, в сексі він теж не розчарує.

5. Він прислухається до ваших сексуальних бажань

Досвідчений коханець не стане гнути свою лінію тільки тому, що на його попередніх подружках ті чи інші методи задоволення завжди спрацьовували. Якщо вам не подобається, як він торкається до однієї з ваших інтимних зон, то він перестане це робити, і спробує знайти інший спосіб зробити вам приємно.

Автор: http://nv.ua/
 

6. Він упевнений в собі

Невпевнені в собі чоловіки схильні до розвитку комплексів і занадто багато думають про ті частини тіла, які, на їхню думку, все псують. У той час впевнений чоловік не покаже того, що його хвилює, скажімо, розмір його пеніса. Він просто зробить все можливе для того, щоб вам було добре.

7. Він пам'ятає про ваші неприємності і цікавиться розвитком подій

Чоловік, який цікавиться тим, що вас хвилює, ніколи не буде егоїстом в ліжку. Він обов'язково запитає, як пройшов ваш день, поцікавиться, як ви себе почуваєте після прогулянки під дощем, і, якщо ви таки примудрилися захворіти - прийде з пакетом апельсинів.

8. Сюрпризи

Він не раз здивує невеликим подарунком, який ви ніяк не очікували отримати. Ймовірно, йому і в ліжку буде, чим вас здивувати.

9. Танець

Перш, ніж зайнятися сексом - потанцюйте з ним. Хлопець, який вміє володіти своїм тілом, не буде рухатися в ліжку, як мішок з картоплею.

10. Контакт очей

Кожен раз, коли ви йому щось розповідаєте, він буде слухати і підтримувати контакт очей. Це особливо важливо для того, щоб створити довірливі стосунки з людиною. Якщо чоловік дивиться вам в очі, він хоче, щоб ви йому довіряли, і в ліжку теж.

Нагадаємо, закохані вразили кадрами інтиму в Instagram

Зараз ви читаєте новину «10 головних ознак гарного коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі