середа, 24 жовтня 2018 11:58

У стилі Pokemon Go: Ватикан випустив гру, де можна зустріти Христа

  Ось так виглядає гра. Фото: Corriere della Sera.
Ось так виглядає гра. Фото: Corriere della Sera.

Католицька організація Foundation Ramon Pane створила гру з елементами доповненої реальності Follow JC Go.

Першим користувачем нового додатка став Папа Римський Франциск, повідомляє Corriere della Sera.

Замість монстрів, як в оригінальній грі, Follow JC Go дозволяє "захопити" святих та інших біблійних персонажів. Гра використовує GPS для визначення позиції користувача в місті.

З огляду на освітній характер Follow JC Go, як тільки ви знайдете персонажа, ви повинні не просто його захоплювати, а відповісти на деякі питання про нього. Якщо все буде добре, зможете отримати його в свою eTeam (Євангелічну команду), яка буде супроводжувати гравця під час паломницьких подорожей.

У грі можна "зустріти" Христа та інших персонажів Біблії, пророків, святих. Завдання можуть бути як індивідуальними, так і груповими. Планується, що гравці зможуть зустрічатися оффлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна писати Кличку - для киян створили цікавий додаток

У створення гри було вкладено близько 500 тис. доларів приватних інвестицій і пожертвувань, а також праці 43 дизайнерів, богословів, церковних істориків та інженерів, які працювали 32 тис. годин з серпня 2016-го. Додаток також піклується про фізичне та духовне здоров'я гравця. У грі є показники рівня спожитої води, харчування і частоти молитов.

Гра приурочена до Всесвітнього дня молоді, який відзначатиметься 22 січня в Панамі. Follow JC Go вже доступна безкоштовно для пристроїв iOS та Android, але поки лише іспанською мовою. Незабаром гра повинна з'явитися на інших мовах, включаючи англійську та італійську.

2 українські додатки BetterMe потрапили в топ американського App Store. Обидві програми розробила компанія Genesis, яка базується в Києві. Це: BetterMe: Weight Loss Workouts і BetterMen: Workout Trainer.

Зараз ви читаєте новину «У стилі Pokemon Go: Ватикан випустив гру, де можна зустріти Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі