вівторок, 14 жовтня 2014 15:49

У Китаї смартфон вибухнув у руках пасажирки автобуса

У Китаї смартфон вибухнув у руках пасажирки автобуса

У Китаї у пасажирки міського автобуса вибухнув смартфон. Розміщені в салоні камери відеоспостереження зафіксували яскравий спалах і язики полум'я.

Відеокамера зафіксувала, як одна з пасажирів намагається замінити батарейку в мобільному телефоні. У цей момент гаджет вибухає. Інші пасажири в паніці кидаються до виходів з автобуса. За ними побігла і власниця смартфона, яка так і не випустила з рук палаючий гаджет.

На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Однак місцева влада у зв'язку з цим випадком ще раз нагадали жителям, що не варто купувати дешеві батарейки для смартфонів. Такі прилади невідомого походження, як правило, не тестуються належним чином. Вони можуть бути небезпечні для користувачів.

Це не перший випадок, коли мобільні пристрої вибухають в руках і кишенях своїх власників. Іноді це призводить до досить серйозних і сумних наслідків.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї смартфон вибухнув у руках пасажирки автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі