вівторок, 08 серпня 2017 08:10

У Google скандал через замітку про жінок

У Google скандал через замітку про жінок
В Google виник гендерний скандал після того, як інженер компанії написав внутрішню анонімну замітку про біологічні відмінності між статями. Фото: REUTERS.

У Google виник гендерний скандал після того, як інженер компанії написав внутрішню анонімну замітку про біологічні відмінності між статями.

За його словами, саме тому на керівних посадах в компанії так мало жінок, повідомляє "ДС".

Усього в замітці 10 сторінок. Така "творчість" викликала обурення серед працівників компанії.

"Ми повинні припинити вважати, що нерівні показники щодо керівних посад є ознакою сексизму", - написав він у дописі.

Даніель Браун, відповідальний у компанії за представництво меншин, різко розкритикував текст. Виконавчий директор Сундар Пічаї назвав образливим те, що ніби деякі з його колег менш придатні для своєї роботи через біологічні особливості. Водночас Пичаї відзначив, що деякі тези листа можна обговорювати незалежно від того, чи згідні з ними більшість співробітників Google.

Невідомий автор стверджує, що отримав багато позитивних відгуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект почне повністю перекладати пости у Facebook

Виконавчий редактор говорить, що інженер порушив кодекс поведінки компанії.

Небезпечний вірус-троянець BankBot інфікує безкоштовні додатки в Google Play. Фахівці з Dr. Web повідомили, що кількість уражених вірусом BankBot додатків в Android-магазині Google Play сягає кількох тисяч.

Після встановлення інфікованого вірусом додатку BankBot зчитує дані банківських карт користувача і передає інформацію кібершахраям.

Зараз ви читаєте новину «У Google скандал через замітку про жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі