середа, 16 жовтня 2024 19:57

YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями
5

YouTube випустив оновлення, яке стане доступним всім користувачам платформи, як безкоштовним, так і підписникам Premium.

Також стане доступною функція, яка раніше була ексклюзивною для платних користувачів, повідомляє Lifehacker.

Зручний міні-плеєр

Якщо ви коли-небудь намагалися переглядати додаток YouTube під час відтворення відео, ви могли помітити, що відеоплеєр згортається до невеликого попереднього перегляду внизу екрана.

Тепер це змінюється. У новому оновленні YouTube додає міні-плеєр, який більше нагадує режим "картинка в картинці". Коли ви залишаєте відео, щоб переглядати інший контент на YouTube, з'являється новий міні-плеєр. Він значно більший, що дозволяє зручніше стежити за відео.

Цей віджет можна переміщувати по екрану, якщо він заважає перегляду інших елементів. Також немає потреби повертатися до повного відео, щоб керувати ним: у міні-плеєрі можна зупиняти, відновлювати відтворення, а також перемотувати вперед і назад на 10 секунд.

Таймер сну для всіх

Раніше цього року YouTube тестував функцію таймера сну, яка була доступна лише для підписників Premium. Вона дозволяла встановити час, після якого відтворення автоматично зупинялося, а телефон переходив у сплячий режим.

Тепер YouTube вирішив зробити цю функцію доступною для всіх користувачів платформи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому JBL – це найкращий вибір для меломанів

Спільні плейлисти

У дусі інших платформ, таких як Apple Music, YouTube впроваджує функцію спільних плейлистів.

Користувачі тепер можуть ділитися плейлистами за допомогою спеціальних посилань, а на смарт-телевізорах з'явиться функція, яка дозволить за допомогою QR-кодів швидко переходити до спільного створення плейлистів.

Крім того, тепер можна додавати власну мініатюру до плейлисту або створювати її за допомогою генеративного ШІ. Якщо ви не хочете використовувати стандартні зображення, створені ШІ, можна зробити оригінальну обкладинку для плейлисту.

Також з'являється можливість голосувати за відео в плейлистах, що дозволить вам та вашим друзям миттєво реагувати на відео.

YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями
Фото: wsj.com
YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями
YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями
YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями
YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями

Значки

YouTube впроваджує значки для користувачів, які хочуть продемонструвати свої досягнення на платформі, підписавшись на певних творців.

Серед значків є, наприклад, такі як "один із перших платних учасників каналу", "правильно пройдені тести", "найактивніший слухач певного виконавця" або "отримання лайка на коментар від творця".

Для відданих шанувальників певних артистів або блогерів на YouTube ці значки можуть стати цікавою новою опцією.

Тонке налаштування швидкості відтворення

YouTube додає нову функцію налаштування швидкості відтворення за допомогою повзунка, замість вибору зі стандартних опцій у меню.

Це невелика, але корисна зміна, яка дозволяє користувачам більш точно регулювати швидкість відео відповідно до своїх потреб.

Поліпшення інтерфейсу та ландшафтного режиму

Оновлення також включає кілька дрібних змін у дизайні інтерфейсу YouTube. Наприклад, кольори в додатку будуть більш узгоджені з брендовими відтінками YouTube, що надасть йому сучаснішого вигляду.

Вперше за три роки компанія Apple оновила iPad mini.

Компактний планшет отримав процесор A17 Pro під ШІ-можливості Apple Intelligence. Дизайн залишили старий.

У компанії обіцяють, що iPad mini 7 буде на 30% швидшим ніж шосте покоління й удвічі швидшим у завданнях, пов'язаних із ШІ та машинним навчанням.

Зараз ви читаєте новину «YouTube отримав велике оновлення з новими безкоштовними функціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі