середа, 06 квітня 2016 09:22

Twitter запускає кнопку для особистих повідомлень

Twitter запускає кнопку для особистих повідомлень

Сервіс мікроблогів Twitter оголосив про появу спеціальної кнопки під твітами, яка дозволить швидко відправляти ту чи іншу запис в особисті повідомлення. Про це компанія повідомляє в прес-релізі.

Команда Twitter повідомила, що користувачі стали частіше користуватися особистими повідомленнями. Крім того, кількість твітів, якими вони діляться в особистому листуванні, зросла на 200% за півроку. У зв'язку з цим Twitter вирішив додати спеціальну кнопку, щоб користувачі могли ділитися твітом в два кліка. На першому етапі функція запрацює в додатках на iOS і Android.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter додасть можливість редагувати фотографії

За останні кілька місяців Twitter впровадив відразу кілька нововведень. Так, в соцмережі з'явився пошук за Gif-зображень, особистих повідомленнях зникло обмеження в 140 символів, з'явилася можливість групових чатів. Також нещодавно ЗМІ повідомляли, що в Twitter з'явиться можливість приклеювати стікери на опубліковані знімки.

Нагадаємо, нещодавно Twitter відзначив своє десятиріччя.

Зараз ви читаєте новину «Twitter запускає кнопку для особистих повідомлень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі