вівторок, 09 лютого 2016 12:30

Twitter заборонить ображати користувачів у соцмережі

Twitter заборонить ображати користувачів у соцмережі

Соціальна мережа Twitter відстежуватиме користувачів, які відправляють загрози чи образи на адресу інших. Для цього спеціально створили етичний комітет для розгляду скарг та контролю за користувачами. Нововведення Twitter приурочили до Міжнародного дня безпечного інтернету, який відзначають 9 лютого. Про це повідомляється у блозі компанії.

Керівництво Twitter повідомило, що відкриває спеціальну раду, яка займеться розглядом погроз і образ між користувачами. Експерти займуться розробкою заходів урегулювання конфліктів уже в 2016 році.

Проблема кіберзагроз нині набирає обертів. Користувачі в мережі часто залишаються безкарними, тому Twitter вирішив розібратися з цим питанням, починаючи зі "своєї території".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі прогнозують смерть Twitter через нововведеня у стрічці новин

Раніше Twitter сильно критикували за відсутність захисту своїх користувачів у разі нападок. А соцмережа, в свою чергу, намагалася знайти баланс між "свободою слова" і "захистом від неадекватних коментарів".

Враховуючи, що в день публікується близько 500 млн твітів, мережі доведеться докласти чимало зусиль, щоб їх усі проаналізувати і вирахувати "тролів".

Нагадаємо, Twitter видалив понад 125 тисяч акаунтів через пропаганду тероризму.

Зараз ви читаєте новину «Twitter заборонить ображати користувачів у соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі