субота, 27 лютого 2016 12:23

Телевізори Samsung Smart TV з новою ОС TIZEN на 5ok

Телевізори Samsung Smart TV з новою ОС TIZEN на 5ok

Нове покоління розумних телевізорів "Самсунг" працює на платформі TIZEN, яка впроваджується в усі моделі 2015-2016 років випуску. Операційка на базі Linux управляє флагманами цього виробника, серед них розумний годинник Gear S, фотокамери серії NX, смартфони серії Z і навіть роботи-пилососи POWERbot.

Телевізор та інші пристрої на платформі TIZEN здатні функціонувати як єдина система під назвою "Розумний Дім" ("Smart Home"). Керувати цією системою можна за допомогою програми Smart Control, встановленої на смартфоні Samsung.

Відвідайте інтернет-магазин 5ok, щоб порівняти ціни на телевізори Samsung SmartTV і отримати більш детальну інформацію про можливості нових моделей з платформою TIZEN.

Інтерфейс і навігація

Навігаційна панель з іконками розділів розташована в нижній частині екрана. Віджети представлені в трьох розділах. Блок "Популярні" містить нові і найбільш затребувані програми. У блок "Недавні" потрапляють недавно використовувані програми. У розділі "Рекомендовані" можна знайти фірмові і сторонні магазини ігор і додатків, а також різні корисні сервіси.

Управління здійснюється за допомогою голосу, жестів або цифрового пульта з вбудованим гіроскопом і підтримкою Bluetooth, що виконує функції "вказівки".

До речі: моделі телевізорів Samsung з дозволом 4K можуть працювати в мультиекранному режимі, транслюючи в одній частині екрану фільм або передачу, а в іншій — контент з веб-сайтів.

Взаємодія з іншими пристроями

Телевізори з функцією Smart TV з'єднуються зі смартфонами і планшетами на платформі TIZEN по протоколу Wi-Fi. Користувач отримує можливість передавати будь-який контент з одного пристрою на інший.

Для перегляду телевізійного контенту з екрану смартфона необхідно запустити програму SmartView. Для транслювання потокового відео зі смартфона на екран телевізора буде потрібно натиснути кнопку Quick Connect. Функція Bluetooth Low Energy дозволяє швидко знайти всі пристрої з ОС TIZEN, які знаходяться в приміщенні.

Бібліотека додатків

Нова платформа поки відстає від своєї попередниці за кількістю встановлених додатків. На початку 2015 року на TIZEN був встановлений 61 віджет (на попередній ОС — 122). Цей недолік носить тимчасовий характер і пояснюється "молодим" віком нової операційної системи.

Найбільша кількість додатків (48) представлена в категорії "Відео". Тут доступні додатки телеканалів, різні мережі IPTV і найбільші сервіси з фільмами. Решта віджетів розділені за категоріями "Спорт", "Стиль", "Освіта", "Інформація".

Відвідайте інтернет-магазин 5ok, щоб отримати більш детальну інформацію про можливості нових моделей телевізорів з платформою TIZEN.

Зараз ви читаєте новину «Телевізори Samsung Smart TV з новою ОС TIZEN на 5ok». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі