середа, 04 січня 2017 12:01

Створили пристрій, який передає поцілунок на відстань

Створили пристрій, який передає поцілунок на відстань

Лондонські вчені винайшли пристрій, який імітує реальний поцілунок. Тепер користувачі смартфонів зможуть відправляти поцілунок онлайн-повідомленнями.

Новий пристрій назвали "кісінджер". Він відтворює поцілунок за допомогою датчиків тиску і різних механізмів. Частина приладу для поцілунків зроблена з силікону.

Ґаджет вимірює тиск із різних частин губ, а потім передає його отримувачу. Мова йде про поцілунки в губи або щоку, але не французький поцілунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple випускатиме менше IPhone

Поки що невідомо, чи відчувають люди такі ж почуття, як під час реального поцілунку з партнером. Вчені кажуть, відчуття радості від нього гарантоване, адже він надходить від коханої людини.

Нині розробники створили робочий прототип системи IOS. Його під'єднають до роз'єму для навушників у телефоні. Очевидно, що колись "кісінджер" зможе дозволити користувачеві отримати поцілунок не тільки від своєї половинки, а й від улюбленого кумира.

У Китаї створили найдешевший смартфон. Компанія Ulefone презентувала новий ґаджет Gemini Pro. Його ціна - $200. Він стане найдешевшим серед смартфонів із подвійною камерою.
Зараз ви читаєте новину «Створили пристрій, який передає поцілунок на відстань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі