понеділок, 23 березня 2020 18:54

Щоб сиділи вдома: Польща запустила гру для студентів

Щоб сиділи вдома: Польща запустила гру для студентів
Польща запустила гру для студентів Minecraft. Фото gagadget.com

У Польщі чиновники запустили сервер гри Minecraft для студентів, які змушені перебувати вдома на період карантину через пандемію коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову без української мови - Siri перевіряє на коронавірус

На сервері організований творчий конкурс, в якому потрібно побудувати копії відомих архітектурних пам'яток.

Сервер Minecraft є частиною програми Grarantanna. Вона має багато різних онлайн-заходів, призначених як для розваги, так і для навчання студентів.

У Minecraft студенти змагатимуться в створенні точних копій будівель у творчому режимі, використовуючи нескінченні запаси ресурсів і уяву. Це змагання почалося 22 і триватиме до 27 березня.

Учням знадобиться зареєстрована копія Minecraft і польський студентський квиток, щоб приєднатися до сервера Grarantanna.

Крім MineCraft, є ще історичні вікторини, головоломки, засновані на логіці і математиці, а також інструменти, які можна використовувати для ігор із ручкою і папером.

Зараз у Польщі є 563 хворих на коронавірус. Із них 7 людей померли. З 20 березня в Польщі оголошено загрозу епідемії. Уряд продовжив карантин до Великодня.

Зараз ви читаєте новину «Щоб сиділи вдома: Польща запустила гру для студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі