пʼятниця, 30 червня 2017 07:44

"Розумні" вішалки для одягу замінять хімчистку

"Розумні" вішалки для одягу замінять хімчистку
Ціна однієї вішалки-дезодоранта - $ 180 Фото: sostav.ua

Компанія Panasonic розробила спеціальні пристосування для людей, які хочуть зекономити на хімчистці.

Про це пише sostav.ua

Panasonic створила спеціальні вішалки з дезодорантами. Розробники переконані, що ця новація врятує одяг від запаху поту, тютюну або їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробили акумулятор, який заряджається від тіла

Для того, щоб одяг став чистим і почав приємно пахнути, його потрібно просто повісити на таку вішалку. Після цього — вибрати необхідний режим очищення і активізувати його. У розпорядженні два режими (в залежності від рівня забруднення): короткий або довгий. Працюють ці гаджети для одягу на акумуляторах.

З осені 2017 року ці вішалки можна буде придбати на японському ринку. Ціна однієї вішалки-дезодоранта - $ 180. Коли ж українці зможуть поповнити свої шафи інноваційними вішалками — поки що не відомо.

Австралійці винайшли унікальні лосини для йоги. Розробники з компанії Wearablex запевняють, що в них можна займатися без інструктора. Особливість лосин - у спеціальних вбудованих на стегнах, колінах і кісточках вібродатчиках. Коли ви виконуєте чергову позу йоги, датчики подають сигнал, якщо ви зробили помилку

Зараз ви читаєте новину «"Розумні" вішалки для одягу замінять хімчистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі