понеділок, 19 червня 2017 17:45

Компанія Microsoft натякнула Apple на плагіат

Виконавчий директор Microsoft Райан Гевін звинувачує компанію Apple у плагіаті. Гевін заявив, що Apple випустила iPad Pro як відповідь на пристрої серії Surface — їхньої компанії. Про це повідомляє 24tv.ua

За словами директора Microsoft Райана Гевіна, вони постійно вдосконалюють своїми пристрої. Натомість Apple просто наслідує їх.

Автор: Фото: 24tv.ua
  Surface Pro 4 від Microsoft
Surface Pro 4 від Microsoft

Такі висновки Район Гевін зробив після виставки WWDC 2017. Там компанія Apple представила iPad Pro, який має підтримку зовнішньої клавіатури і стилуса. Apple представила цей гаджет публіці як повноцінну заміну ноутбуку. За принципом їхній пристрій схожий до Surface від Microsoft — стверджує Райан Гевін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MacBook визнали найнадійнішими ноутбуками у світі

"Ми вже багато років вивчаємо і удосконалюємо наші пристрої "2в1", але коли ми випустили Surface, до нього було скептичне ставлення, в тому числі і з боку Apple. А потім вони пішли нашим шляхом і випустили iPad Pro", – заявив Райан Гевін.

Автор: Фото: 24tv.ua
  iPad Pro від Apple
iPad Pro від Apple

Компанія Apple випустила для iPhone 6s чохол Smart Battery Case з вбудованим акумулятором, який висміяли ЗМІ та інтернет-користувачі. На їхню думку, рішення чохола розходиться з принципами компанії. Акумулятор Apple сильно випирає з його корпусу.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Microsoft натякнула Apple на плагіат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі