пʼятниця, 26 травня 2017 11:45

Випустили доступний кожному міні-дрон
6

Незважаючи на маленькі розміри Spark може розганятися до швидкості 50 км/год і підніматися на висоту до 100 метрів.
Фото: kaddr.com
Квадрокоптер може з легкістю злітати з долоні і так само сідати
DJI Spark буде доступний в двох комплектаціях. Стандартний набір коштуватиме $500, в нього буде входити сам дрон, додатковий набір гвинтів, акумулятор і USB-кабель
Для зйомки використовується камера з розміром матриці 1/2,3 ", як в смартфонах
Новинка може записувати відео лише у FullHD якості

24 травня відбулася світова презентація нового міні-дрона DJI Spark від компанії DJI. Його розробили для користувачів, а не для професіоналів. Все робили для максимального полегшення управлінням, повідомляє Kaddr.com.

Габарити новинки становлять 143×143×55 мм, а вага - 300 г. Незважаючи на маленькі розміри, Spark може розганятися до швидкості 50 км/год і підніматися на висоту до 100 м. При швидкості до 20 км/год одного заряду батареї вистачить на 20 хв. польоту.

Квадрокоптер з легкістю злітає з долоні і так само сідає. Все управління зав'язане на жестах. Spark робить горизонтальні і вертикальні проводки. Фотографує, якщо просто помагати рукою перед ним. Управляти польотом можна також за допомогою смартфону і фірмового контролера. Є 4 режими автоматичного польоту і стеження за рухомими об'єктами.

Для зйомки використовують камера з розміром матриці 1/2,3", як у смартфонах. Роздільна здатність становить 12 мегапікселів. Можна робити фотографії з аналогічною кількістю пікселів. Новинка може записувати відео лише у FullHD якості. Є стабілізація для зйомки, але вона працює тільки на двох осях. Сама камера може повертатися тільки вгору або вниз. Повороти вліво або вправо здійснюються за рахунок повороту самого дрона.

DJI Spark оснащений усіма датчиками для забезпечення безпеки польоту. Є модулі GPS і Глонас для відстеження схеми польоту і місця знаходження дрона. Передача потокового відео здійснюється через Wi-Fi в HD-якості, дальність роботи передавача - 2 км.

DJI Spark буде доступний у двох комплектаціях. Стандартний набір коштуватиме $500. У нього входитиме дрон, додатковий набір гвинтів, акумулятор і USB-кабель. Якщо доплатити $200, додатково можна отримати другий акумулятор, зарядну станцію, контролер і сумку. На вибір 5 кольорів: чорний, білий, жовтий, зелений і блакитний.

Продажі розпочнуться 15 червня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Випустили доступний кожному міні-дрон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі